طرح توجیهی فرآوري و بسته ‏بندي آجيل و خشكبار به ظرفيت 500 تن

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی

توضیحات:

طرح توجیهی فرآوري و بسته ‏بندي آجيل و خشكبار به ظرفيت 500 تن، در قالب فایل word و در حجم 9 صفحه بهمراه کلیه محاسبات مربوطه با داده های به روز.

 

مقدمه:

بسته ‏بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه موردنظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. از بسته‏ بندي تا 8000 سال پيش آماري در دست است كه به صورت ظروف ساخته شده از حصير و همچنين ظروف گِلي و لعابي در بين‏ النهرين و مصر بوده است.

استفاده از انواع مختلف بسته‏ بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‏ بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي موردنظر نيز مؤثر است.

نظريه‏ پردازان بازاريابي، دو نقش مهم براي بسته‏ بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Proactive و نقش Promotive. چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقشها نيز بر مي ‏آيد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته ‏بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي ‏دهنده و پيش‏ برنده بسته‏ بندي اشاره دارد.

از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته ‏بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره‏اي آلودگي هاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ‏ها و اشكالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرحهاي فرآوري و بسته‏ بندي بهداشتي، محصولات غذايي توليدي كشور، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.

در طرح حاضر انواع خشكبار پس از بوجاري به نمك و جوهر ليمو آغشته و در تابه برشته مي‏ گردند. پس از خنك شدن و انجام عمل بسته‏ بندي، محصول نهايي به انبار انتقال مي‏ يابد.


دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 23901 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 9

حجم فایل:57 کیلوبایت

 قیمت: 23,200 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word و قابل ویرایش